Колеги колата много ме изнервя и по време на движение гасне и на место като я изфорсирам. Прочетох темите за Имобилайзера, изчистих буксата на четеца на ключа и долу другата букса и не е от това. Забелязах че ми гасне когато съм в обороти. Вчера пак ми гаснеше и си направих експеримент, на место работи 1000 оборота, като я изфорсирах изгасна пак. По дупки също ми гасне, сложих Coilovers и много друса вече. Има ли някакви други букси за имобилайзера или е от съвсем друго нещо ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата ми гасне 147 жтд..
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ditko1 Покажи съобщениеняма и 10 хил км. от както съм сменил всики филтри и масло.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
И моята беше така, точно след смяна на филтър започна да гасне като мина 3000 оборота, после падна на 2000 и накрая не можах да я запаля...оказа се, че помпата незнайно как беше пълна с бели люспички и не можеше да направи налягане. След като "Майсторите" отвориха само единия метален капак и намериха една люспичка, помислиха, че е само тя, затвориха я, слобиха двигателя, запали и след 1 км пак угасна. Отвориха я втори път, този път цялата, изчистиха боклуците, сглобиха я и вече нямаше проблем за ден, два, след което протече защото явно уплътненията се бяха скапали от много отваряне, свалиха я за трети път и я разглобиха, смениха уплътненията и вече нямаше проблем...Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
Comment